PageView

O Nama

NK WOOD INTERIORS D.O.O.

Dobrodošli na web stranicu naše firme sa sedištem u Pančevu! Ponosno vam predstavljamo širok spektar holandskih akustičnih zidnih dekorativnih panela koji će transformisati Vaše prostorije.

Naša firma je posvećena pružanju vrhunskih rešenja za akustiku i dekoraciju enterijera. Sa našim holandskim akustičnim zidnim dekorativnim panelima, možete postići izvanrednu zvučnu apsorpciju i istovremeno uneti estetski dodir u Vaš prostor.

Svi naši paneli su pažljivo odabrani iz široke palete dizajna i boja kako bismo zadovoljili različite ukuse i potrebe naših klijenata. Bez obzira da li želite suptilan i minimalistički izgled ili živopisne i atraktivne dizajne, kod nas ćete pronaći savršene panele koji će se uklopiti u Vaš prostor.

Naši holandski akustični zidni dekorativni paneli su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju izuzetnu zvučnu apsorpciju, smanjuju odjek i stvaraju optimalne zvučne uslove u prostoru. Osim toga, paneli su jednostavni za instalaciju i pružaju dugotrajnu i pouzdanu performansu.

Pregledajte našu web stranicu kako biste istražili našu široku ponudu holandskih akustičnih zidnih dekorativnih panela i pronašli savršeno rešenje za Vaš enterijer. Uz našu stručnu podršku, stvorite prostoriju koja je istovremeno estetski privlačna i akustično optimizovana.

Dekoracija u vidu akustičnih ili neakustičnih panela od drveta su uklopljive u sve tipove enterijera koje čine da vaš dom bude udoban a izgledom moderan. Nk Wood Interiors na tržište donosi najkvalitetnije panele u regionu.

Zadovoljnih Klijenata

Vrste Proizvoda

%

Kvalitet Panela

Šta nas izdvaja?

Jedina smo firma koja prodaje u dimenziji 3000x600x22mm što nas izdvaja od ostalih.

Kakva nam je usluga?

Naši zaposleni su uvek voljni za saradnju, za odgovore na sva vasa pitanja i uvek će vam izaći u susret.

Ugradnja akustričnih panela?

Naša firma ne vrši uslugu montaže! Montaža je veoma jednostovna što mozete videti na linku ispod.

Akustični paneli isporučuju se u modulima gotove izrade, tako da se lako i brzo montiraju na plafon ili zid

3 akusticna panela
sr_RS
0
Vaša Korpa
  • Nemate ni jedan proizvod u korpi.